2017-09-02 – Falu Folkets hus (Kulturhuset tio14) – Granny Goes Street – Festival!

Vad
Granny Goes Street - Festival!
When
2017-09-02
Ej fastställt - All Ages
Where
Falu Folkets hus (Kulturhuset tio14) (map)
Myntgatan 10
Falun
Other Info

"10 års jubileum för sommarens sista festival med musik och aktiviteter. Ett kulturkalas för alla åldrar.

Granny Goes Street är ett kulturkalas för alla åldrar med fri entré. De flesta tycker nog att sommaren alltid går lite för fort, och det kan vara svårt att riktigt veta när den egentligen är slut. Det rättas till genom att kalla Granny Goes Street för sommarens sista festival – en festival som helt enkelt sätter punkt för sommaren.

Namnet på kulturfesten Granny Goes Street kommer från att hela tillställningen från början hette Falun Street Performance. Efter att den lagts ner tog Arenan över delar av festivalidén och festivalen flyttade från stan till Mormorsgatan – därav namnet Granny Goes Street. År 2013 flyttade festivalen till parkeringen/Parken vid Folkets hus, men eftersom de gillar namnet fick det såklart hänga på även dit. Första helgen i september är det glad stämning och vi har ordnat så att det blir bra väder. Möjligen lite svalt på kvällen eftersom det trots allt är sensommar.

Välkommen till en härlig festival med sex olika scener, en massa bra musik, teater, konst och roliga aktiviteter."

« Back to the calendar