Dalasalen lockar till nattklubb för den mognare publiken!

Äntligen kommer ett dansgolv för falupubliken som är 30+! Dethanderifalun.se kan med glädje berätta att under första helgen i februari slår Andreas Zetterdal tillsammans med Kult-DJn Clabbe af Geijerstam, som kvällens första gäst, upp entrén till årets första nattklubbssatsning för publiken över 30.
– Nu känner vi att det är dags att prova nattklubbskvällar för en lite äldre publik, säger Andreas till dethanderifalun.se.

Hur föddes idén med en nattklubbssatsning?
– Det är väldigt många som har varit på oss om att köra någon form av nattklubbskvällar för en lite äldre publik. Nu känner vi att det är dags att prova.

Kan du berätta lite om ert koncept och hur kvällarna kommer att se ut?
– Konceptet är väldigt enkelt, vi har en fantastisk lokal och superduktig personal tillsammans med god mat och bra musik kommer det att bli en skön stämning. Vi öppnar kl 19.00 och stänger kl 02.00. Man väljer om man vill äta en härlig oxfilébuffé eller så löser man bara en entrébiljett.

Tror ni, som många läsare, att det behövs något mer dansgolv för en något äldre publik?
– Det tror jag absolut det är därför vi satsar på detta och det har vi märkt när vi har haft arrangemang förut med inriktning mot en medelålders publik att suget är enormt!

Vad sätter ni för åldersgräns och hur ofta planerar ni att detta ska återkomma?
– Vi har inte satt någon uttalad åldersgräns men jag tror att vår publik kommer vara 40+ men vi ser gärna att det kommer festsugna 30 åringar oxå. Däremot så tror jag inte vi kommer se så många 20 -åringar här dom har nog roligare på annat håll. Vi kommer testa nu en lördag i månaden feb-maj sedan får vi utvärdera hur det blir i höst.

Vad kommer premiärkvällen att innehålla?
– Premiärkvällen kommer Clabbe (af Geijerstam reds.anm) att ta hand om!