Etage sätter Falun på kartan med sina artistbokningar – nu med Dyro (NL)

Dyro från Holland gästar Club Etage den 9 mars, och är den tredje i raden av stora internationella bokningar på klubbens lista, enligt Marcus Ahlinder. Kanske den största hittills. Återigen vallfärdar folk från hela landet för att fylla klubben.
– Det är en av de mest intressanta bokningar vi har gjort på Etage. Och även en av de största. Trots sin ringa ålder, och korta tid i gamet, är han ett av de ledande namnen inom industrin.

Bara 21 år gammal ska Dyro vara en framgångssaga unik i sitt slag. ”På mindre än två år har Dyro tagit klivit från musikälskande grabb med drömmar till att vara ett av det ledande namnen i industrin”, skriver Club Etage i sitt pressmeddelande.

2011 tog samarbetet med världsstjärnan, producenten och DJ:n Hardwell fart och inte långt därefter kom det första singelsläppet på Hardwells egna skivbolag Revealed Recordings.
Nu, två år senare, har han redan en rad av världshits bakom sig och har fått remixa storheter som exempelvis Dada Life, Tiësto och Katy Perry.

Hur stor förutspås Dyro bli?
– Minst lika stor som Hardwell. Han får redan nu stöd och support av alla i industrin och jobbar redan med de största. Han har mycket på gång, bland annat gjorde han nyligen en bussturné med Hardwell genom Canada, berättar Marcus Ahlinder som är en av bokarna på Club Etage.
Efter spelningen på Etage nästa helg, drar Dyro vidare till Miami tillsammans med Hardwell, Dannic, Firebeatz med flera för att spela på klubbar i Miami. Kontrasterna är stora och Club Etage känner sig naturligtvis hedrade och stolta över att kunna presentera en artist av detta mått.
– Det är egentligen helt sjukt hur stor han är, men det är stort! Vi är väldigt glada, säger Marcus till dethanderifalun.se.

Vad har ni fått för respons på den här bokningen?
– Positivt från alla håll och kanter! Det är som julafton för de mer insöade housenördarna. men även de som inte har någon större koll på vem han är blir fortfarande sjukt peppade, då det blir sån hype kring det hela och kvällarna blir något utöver det vanliga, säger Marcus och fortsätter.
– Vi har börjat nå ut till större delen av Sverige nu också vilket är kul, att vi verkligen sätter oss på kartan nu.

Club Etage rekommenderar gäster att ställa sig i kön i god tid, då det väntas bli mycket folk.
– Det kommer garanterat bli fullt tidigt. Drinkborden blev fullbokade direkt, och det är inte alla gånger de blir det drygt en månad innan eventet i sig, avslutar Marcus.