Inför Club Etage finalakt Gregori Klosman (FRA) summerar de året: ”En otrolig resa”

Club Etage har haft en intensiv 2013 så här långt i housemusikens tecken med många internationella DJ-akter som besökt klubben, och de långa köerna talar sitt tydliga språk; House är hett.

Och inför sin finalakt den 1 juni med Gregori Klosman från Frankrike summerade Adam McLean Mitchell och Marcus Ahlinder på Club Etage våren och vintern tillsammans med dethanderifalun.se. Båda konstaterar att det vilar en lätt overklig känsla över tiden som passerat.

Många internationella artister har stått i ert DJ-bås i år, som dragit fullt hus varje gång. Och på lördag är det dags för finalakten. Berätta om Gregori Klosman från Frankrike?
– Ja vi har haft ett intensivt halvår med några av världens just nu mest intressanta Dj’s. En otrolig resa har det varit, lite overkligt. På Lördag är det alltså dags för final innan vi tar ett litet sommar uppehåll från bokningarna. Gregori klosman är en av dom hetaste akterna just nu. Supportad av namn som Steve Angello, Afrojack & Tiësto. Toppat listor världen över. Släppt låtar på dom mest respekterade skivbolagen och har mycket nytt på gång. Han ligger även bakom en rad remixjobb åt artister så som David Guetta, Avicii, Sebjak & Sean Paul. Listan kan göras lång… Det blir en måste kväll som man verkligen inte kan eller vill missa!

Hur lyckas ni locka så stora namn till Falun, som i jämförelse där de normalt spelar, kanske är relativt litet ställe?
– Våra grymma gäster spelar stor roll in i det hela, utan dom så hade vi inte stått där vi är idag. Genom att dom är med hela vägen gör just dessa kvällar oförglömliga. Club Etage är en liten nattklubb, det blir intimt och vilt, publiken är med på noterna och våra akter får grym respons.
– Det uppskattas och gör att artisterna talar gott sinsemellan vilket kan göra det enklare när man bokar vidare När vi väljer artister så jobbar vi stenhårt sida vid sida med House United Booking & Management i Dubai som öppnar upp en hel del dörrar. Dom jobbar framåt och representerar många intressanta dj akter.

Hur ser ni tillbaks på vintern/våren 2013 som gått på Club Etage?
– Oj! Över förväntan faktiskt! Vi hade inte kunnat önskat något annat! Vintern och våren har varit fantastisk! Vi har haft ett intensivt halvår med några av världens just nu mest intressanta Dj’s. Det har varit en otrolig resa, nästan lite overkligt. Under resans gång har vi uppmärksammats runt om i hela världen och fått nya besökare från alla Sveriges håll och kanter. Vilket är sjukt kul!
– Självklart har det det varit många månaders planering och uppgraderingar på klubben för att kunna ta det till nästa nivå men det tycker vi att vi lyckats med. Men som sagt, utan våra gäster hade det aldrig gått. De har funnits där i vått och torrt och vi är otroligt glada att dom ville göra den här resan tillsammans med oss.

Vad händer under sommaren hos er?
– Vi har öppet som vanligt och försöker sitta ute på våran terrass så mycket som möjligt, Ante styr utebaren bättre än någonsin. Under sommaren utvärderar vi även den gångna Våren/Vintern för att sedan kunna planera hösten, som kommer bli något utöver det vanliga! Vi har mycket intressant på gång och en hel del är redan spikat.

Vad har ni för framtida ambitioner för klubben, hur långt vill ni ta det? Vad är planerna?
– Planen är att fortsätta jobba på som vi gör, med musiken i fokus och självklart utvecklas och bli ännu bättre. Man håller sig lättast uppdaterad om vad som komma skall via våra sidor.