Jag är ständigt närvarande


God jul till er alla där ute!
Faluns nöjesliv har nått sin höjdpunkt den här sidan av halvåret, julfirandet. Krögare och arrangörer runtom i stan har lagt i högsta växeln med events av alla dess slag, och alla vill de locka besökare till just sitt evenemang.

Men jag är inte orolig. Jag tror garanterat att det kommer finnas utrymme för dem alla att dra fullt hus! Och som ni kanske har märkt försöker jag göra mitt bästa för att belysa en del av allt som händer runtom i stan under mellandagarna. Jag har till och med täckt in Grycksbo där Grycksbokrogen håller annandags-jam!

Nu är det dock dags för en liten mikropaus i hemsidesmakandet till förmån för lite julfirande. Dethanderifalun.se finns dock ständigt närvarande i bakgrunden någonstans och jag hoppas innerligt att ni falubor, med omnejd, där ute hjälper mig att hålla den levande under tiden jag är upptagen med att äta alldeles för mycket julmat och praliner.

För såhär är det; Varenda liten besökare som hittar hit är jag innerligt glad över! Ni är så himla välkomna in i värmen och var inte blyga – kontakta mig via ”kontakt” här på sajten om ni har frågor, funderingar, hurrarop, rispiskor eller allmänt beröm att dela ut.
Jag har famnen öppen, det är ju trots allt jul, för all form av respons! Jag jobbar stenhårt med att göra sidan så bra jag bara kan och om allt går väl så lyckas jag också omge mig av människor som kan hjälpa mig att uppnå maximalt resultat.

Med önskan om en fantastisk och fartylld jul tills vi hörs inom kort igen! Och glöm inte att hålla utkik på sajten, uppdateringar kommer med jämna mellanrum. Återigen… sajten ligger alltid där någonstans i bakhuvudet och lurar. Som ett fint och återkommande barndomsminne från julen.

Kram från eder redaktör,
Therésa