King Rock Club nu på lördagar

Fredagen den 1 mars arrangeras den sista King Rock Club som arrangeras på en fredag på The Kings Arms – då högaktuella rockabillybandet The Knockouts från Stockholm spelar med ett öppningsnummer av psychobillybandet The Kasketeers från Dalarna och Västmanland. 

– Därefter är det i regel första lördagen efter lön som gäller för King Rock Club, säger arrangörerna Peg3 Productions i ett pressmeddelande.  

Om The Knockouts spelning nästa helg, säger Peg3 Productions följande; ”Bandet presenterade sig för dalapubliken sommaren 2009 då de gjorde ett minnesvärt framträdande på Peace & Love-festivalen i Borlänge. Just nu sliter The Knockouts på för fullt i studion och släpper nytt album i slutet av mars. Därmed kan man förvänta sig att stockholmarna sannolikt kommer att packa ned lite nya hits i bagaget. ”

Vad gäller psychobillybandet The Kasketeers utlovas en tuff och galen zombieshow, med knivskarp countrypunk.

Falubaserade bolaget Peg3 Productions står bakom klubben och säger i sitt pressmeddelande att de ”siktar på fullt ös med två liveband på The Kings Arms i regel lördagen efter lön varje månad”.
The Kings Arms i Falun drivs i ny regi sedan maj 2012 och King Rock Club är ett av många steg mot den nya profil ägaren Roy Abboud vill ge sin krog.
Andra satsningar är bland annat After work med karaoke på fredagar, metalklubben King Kong och Rockstad: Faluns egna rockklubb Kung Kåre. Och vad dethanderifalun.se erfar är fler projekt på gång.