Krister utmanar läsarna: Vinn en 3-dagars biljett till Rockstad!

 

Rockstad: Falun 2012 lockade 15 000 besökare fördelat på tre dagar. Något som festivalgeneralen Krister Lindholm är nöjd med, som jobbar för fullt med nästa års festival.

Den håller på att ta form som bäst, och redan finns 17 band i 2013 års line-up. Namn som –Sabaton, Raubtier, Magnum (UK) och Hardcore superstar stoltserar redan på listan.

– I samarbete med dethanderifalun.se utlyser vi nu en tävling på sajten, där en 3-dagars festivalbiljett ligger i potten, avslöjar Krister.

Hur går festivalplanerandet?
– Det går bra. Vi håller på att boka band fortfarande, och släpper band med jämna mellanrum.

Finns det några nyheter inför nästa års festival att se framemot?
– Ja, vi har lite nyheter vad gäller campingen, men där vill jag ännu inte avslöja några detaljer. I övrigt blir det nog mer eller mindre en kopia av förra årets upplaga, men så klart snäppet bättre. Vi ska inte förändra alltför mycket utan håller oss kvar vid det här formatet.

Det låter som att du är nöjd med förra årets festival?
– Ja vi är jättenöjda med hela upplägget och sedan finns det ju alltid detaljer i det som man bara kan förbättra hela tiden. Vi vill inte förändra för mycket, för snabbt.

Varför ska man komma till Rockstad: Falun 2013?
– Jag säger som jag brukar: Varför inte? Det finns inget roligare som händer i Falun. För det här löjliga festivalpriset så har man helt enkelt inte råd att stanna hemma. Oavsett om man tycker om rockmusik eller inte så är det ju aldrig fel att komma dit och ta en öl tillsammans med tusentals andra!

Det finns all anledning att vara nyfiken på Rockstad: Falun 2013?
– Ja det tycker jag. Har man aldrig varit där så ska man definitivt besöka festivalen, och de som varit där tidigare kommer garanterat bli lika nöjda.  Vi gör ju alltid en speciell spelning med Sabaton varje år, som är helt unik, och nästa år blir det inte bara unikt utan även bisarrt. Sedan tänker jag absolut inte avslöja mer om vad vi pratar om…

 

Berätta lite om tävlingen där man kan vinna en 3-dagars festivalbiljett!
– Jag vill veta vad folk tycker om Rockstad: Falun, så om man tittar nedanför den här artikeln så kan man motivera en kommentar om vad man tycker om årets line-up hittills, oavsett om det är ris eller ros. Då är man med i utlottningen av en festivalbiljett!
– Men jag ska tillägga att det är jag som är enväldig domare, säger Krister och ler skämtsamt.

Vad tycker du om dethanderifalun.se?
– Sajten behövs och fyller ett tomrum, med de reportage och tjänster som finns där nu och som kommer framöver. Det är en skitbra idé och jag hoppas verkligen att det blir jättelyckat. Jag ser framemot väldigt mycket besökare på sidan, helt klart!