Mitt mål och min vision: Sajten är här för att stanna!

Jag vill att ni ska förstå min vision. Jag vill att ni ska få en insyn i hur jag tänker, en liten insikt i mitt mål med sajten och hur seriös jag faktiskt är med detta projekt.

När jag ser framåt i min strävan efter att göra dethanderifalun.se till den självklara informations- och mötesplatsen för människor som är intresserade att ta del av nöje och kultur, både för dig som är arrangör och besökare, så ser jag ett självklart samarbete oss emellan.
Någon ni snabbt ska kunna maila eller ringa till om ni ska arrangera något i stan, som ni vill locka så mycket besökare som möjligt till. Kanske skriver jag till och med en artikel som jag publicerar på väl synlig plats – allt för att visa att det händer något kul i Falun!

Jag har också insett att sådana här relationer tar tid att bygga upp. Det tar tid att få människor att inse att något är här för att stanna. Dethanderifalun.se är här för att stanna – det är ingen fluga som surrar i stan några månader för att sedan försvinna.
Att bygga upp en kontinuitet och ett behov tar också tid. Som jag sade för några månader sedan; Rom byggdes inte på en dag – hur gärna jag än vill försöka bevisa motsatsen.
Mitt mål är att bygga upp ett behov av dethanderifalun.se, en lust, en vilja att surfa in för att få koll på läget.

Av erfarenhet vet jag att sociala medier är något väldigt lockande, snabbt och intensivt. Men det är heller inte konstant. Det är inte permanent. Jag minns en tid då jag tyckte att Lunarstorm var överlägset, och skulle ju aldrig försvinna från internet. Idén var för genialisk. Men se vad som hände?

Många argument talar förstås för att göra reklam för sina events, företag och visioner över även sociala medier – men vad händer den dagen då människor inser att de är mätta och avgår för att leva livet som faktiskt händer där ute. De säger upp sina medlemsskap och allt arbete med att bygga upp en fin Facebooksida är fullständigt förgäves. Ett facebook-konto är inte en självklarhet för alla, vill man inte nå ut även till den klicken av människor?

Personligen tror jag att det handlar om att skapa sig sunda beroenden. Att till exempel läsa dagstidningen på nätet är ett sunt beroende, det ger oss en snabb uppdatering om samhällsläget.
På ett liknande sätt kan också dethanderifalun.se på sikt bli ett sunt beroende. En självklar sajt där du surfar in för att få det senaste. Jag vill nå den bredaste målgruppen. En elektronisk och snabb anslagstavla där du slipper googla runt, eller söka efter krogars facebooksidor.

Nöje och kultur lär aldrig dö ut, så länge människor har ett behov av att roa sig och få ett avbrott i den grå vardagen kommer det alltid att finnas. Därför kommer dethanderifalun.se också alltid finnas. På ett eller annat sätt.

Därför är det av hög vikt att jag tillsammans med er får er att förstå hur viktigt det är att vi samarbetar – utan er är jag värdelös nämligen. Och vi strävar alla åt samma håll; att få ett sprudlande nöjes- och kulturliv i Falun med omnejd, och göra det med framgång!

Eder hårt arbetande redaktör,

Therésa Hongisto

Månadens Yey!
1) Jonas Asplind från Mary Fay är framöver dethanderifalun.ses nöjestipsare!
2) Snart börjar vi annonsera – hör av dig du också om du vill synas lite extra på sajten!