Redaktören har ordet: ”Jag kan inte fortsätta längre”

Jag var stolt när den här sajten såg dagens ljus, och står ännnu hårt och fast vid att den här typen av koncept behövs i Falun och kanske i andra dominerande städer i länet. Men jag kan inte fortsätta längre.

Ibland kastar livet kurvbollar som jag inte rår på och med den geografiska placeringen som jag numera befinner mig på, gör det omöjligt för mig att som redaktör och grundare driva sajten vidare så som jag skulle vilja.

Är du intresserad av att driva sajten och konceptet vidare? Det är i annat fall med sorg i hjärtat jag tvingas avveckla en sajt som ligger helt rätt i tiden.

Nöjeslivet i Falun behöver en ambassadör. Är det du som vill fortsätta vårda dethanderifalun.se?

Med lovord från arrangörer, instagramkonto och en Facebooksida som backar upp med över 6000 likes har dethanderifalun.se stor potential.

Dock lever konceptet kvar som elektronisk anslagstavla via instagramkontot @dethanderifalun där man via direct message kan tipsa om evenemang med affischbild, #hashtags och relevanta konton så postas det vidare i dethanderifalun´s flöde.

Falun måste få ha en kanal som kan förmedla allt skoj som händer!

Så… tveka inte – hör av dig till mig på hongistos@gmail.com eller via Instagram och direct message på @dethanderifalun, om du undrar hur det kan gå till rent praktiskt att driva sajten. Bättre fråga och kommentera än att inte göra det!