Redaktörn har ordet: Falun – ni imponerar på mig!

Det är helt otroligt! Har det här verkligen aldrig funnits innan? Du har fyllt ett hål här i Falun! är några av kommentarerna jag fått av människor under de senaste månaderna. Möten som varit givande, glädjande, överraskande, förvånande och bekräftelsefyllande. Den gemensamma nämnaren är att alla är rörande överens om att dethanderifalun.se gör ett viktigt jobb – för faluborna, med omnejd, först och främst.

I det här fallet är faktiskt jag som redaktör lite sekundär, för det är ni som gör Falun. Med allt ert engagemang, alla skojiga arrangemang och events som ni tipsar om. Ni imponerar. Det är jag som borde fråga ER hur ni hinner med allt? Inte som det varit hittills, att det är jag som fått den frågan.

Många tackar för hjälpen för att jag visar upp deras verksamhet, deras färdiga föreställning, deras musik, deras mat eller utställning. Jag säger det igen – se det inte som hjälp, jag är skyldig Falun detta. Se mig som en ambassadör av kultur och nöje i Falun, där även jag bor och verkar. Det är inte bara jag som vill trivas här – det vill ju ni också. Och jag bidrar till att ni ska få massor av trevliga dagar som lättar upp vardagen!

Jag må göra detta på egen hand men av alla dessa människor får jag inspirationen att fortsätta, nöje och kultur i Falun är värd sin egna och synliga plats där ingen kan skymma sikten. Så ge mig mer, mer, mer! Det här är bara början – tro mig.

Jag sade på skoj häromdagen att dethanderifalun.se på sikt ska ersätta alla anslagstavlor i stan, för här riskerar ingen att bli vare sig nedriven, borttagen eller överlappad. Skämt åsido, det kanske det är ett rimligt mål?

Ett nära samarbete med alla som vill är något jag strävar efter, så tveka inte att höra av dig! Våren är på intåg och nu tycker jag vi kör – på riktigt.

Eder redaktör, Therésa