Redaktörn har ordet…

Äntligen! Ni anar inte hur länge jag har väntat på den här sajten, och nu har den till slut sett dagens ljus, efter mycket slit och beslutsamt arbete. Jag är mer taggad än någonsin för att leverera fräscha nyheter om allt vad nöje och kultur i Falun heter! Jag är ganska övertygad om att jag inte är ensam om att tycka att Falun behöver en oberoende hemsida som samlar allt nöje på en och samma sida. Och jag har helt och hållet utgått från vad jag själv har saknat under åren!

Ursprungligen kommer jag från Hedemora och redan för några år sedan skulle jag och ett gäng polare till Falun och festa. Men händer det något speciellt där ikväll då? Det kanske är något coolt band som spelar! Eller nån bra dj! utbrast min kompis med vinglaset i högsta hugg. Så hela gänget satt sig vid nätet och googlade. Och googlade. Och googlade.

När vi suttit en bra stund och insett att vi måste surfa in på varje uteställes individuella hemsida för att se om de uppdaterat några nyheter, gav vi upp. Det här tar ju hundra år! sade polarna. Jag kunde inte annat än hålla med.

Vid ett tillfälle skulle jag också ut och käka lunch i Falun med en gammal vän jag inte träffat på länge, och tyckte jag skulle förbereda mig genom att reka vad det fanns för Dagens Lunch på de olika restaurangerna. Samma där – och det blir ju ett evigt surfande i dagens it-samhälle där kraven på snabbhet ställs!
Och då förväntar man sig förstås att någon ska ha mött det här behovet. Döm då om min förvåning när ingen gjort det. Min idé om dethanderifalun.se tog fart på allvar när jag och min familj flyttade till stan och själva blev falubor. Jag tog genast tag i saken – och här står vi nu.

En helt ny, fräsch, snygg och enkel sajt som erbjuder er det mesta som finns att göra i stan. Allt från Dagens lunch, till teater, museum, nattklubb och liveband blandat med de senaste nyheterna. Ska du ut och käka middag och har problem att bestämma dig? Jag hjälper dig på traven – kika in på Veckans middagstips! Och det bästa av allt; En kalender som radar upp vad som är på gång just nu.

Det är de små sakerna som gör det, och förhoppningen är att kostymen med tiden växer med god hjälp av er besökare och Falun som nöjesstad.

Välkommen önskar eder redaktör!

Kommentarer

  1. Falupix skriver:

    Finns det någon uppgift om vad redaktörn heter, eller vilka som står bakom detta?
    Det finns fler saker som händer i Falun som inte finns med i evenemangskalendern, eller är det sortering i vad som kommer med?

    1. Redaktörn skriver:

      Du är hjärtligt välkommen att höra av dig via ”kontakt”-fliken om det är några evenemang som arrangeras i Falun! Vad gäller grundaren för sajten finns nu krönikan uppdaterad med namn.