Rockklubben på The Kings Arms lanserar nytt!

En Sabaton-burgare kanske? Eller en U2-räksallad? Nu när The Kings Arms, med Jonas Asplind i spetsen, är inne på sitt andra år där de fullt ut marknadsför sig som en rockklubb kommer en helt ny satsning, ett rejält ansiktslyft. Och snart går det inte och missa att det är en rockklubb med stort H man passerar på stan. Både vad gäller syn, hörsel och smak.

– Det är dags för en förändring nu, och jag vill att det ska synas ordentligt att något nytt hänt innan vi har nyöppning, berättar Jonas lite hemlighetsfullt.

Jonas Asplind har funderat länge på att göra en förändring och även passat på att analysera hur klubbesökarna kan reagera lite som flockdjur.Man går dit det är mest folk helt enkelt, oavsett om man gillar krogens inriktning eller inte.

jonas_asplind – Folk har ingen fantasi! Det är bara sportbarer för alla inrutade Svenssons. Nu när vi har en rockbar i stan, varför går alla rockers trots det på sportbarerna? Vi måste röra runt lite i grytan nu och göra en tydlig image på Kingen, fortsätter han och berättar om nya färger på väggar, ny meny och helt ny inredning.

-Därför har jag tänkt om lite vad gäller inredningen på klubben. Tanken är att väggarna ska prydas av bland annat inramade planscher med band som spelat här under åren och deras autografer. Tanken med det är att det, förutom att det känns hemtrevligt, också kan kännas som bandens egen pub när de kommer hit.

En helt ny matmeny ska lanseras, där alla rätter är döpta efter rocktemat. Stämningen ska även finnas på tallriken, verkar det.

– Jag vill att alla ska se att det blivit en förändring när man kommer in, och göra det bra, innan vi gör det offentligt för besökarna, säger Jonas och ler.
Något mer har han i rockärmen, utan tvekan. Men han yppar trots allt lite om hur tankegångarna går, exklusivt för dethanderifalun.se:

– Jag har bland annat funderingar på temakvällar, typ Burger Wednesday med specialerbjudanden på alla burgare. Förr fanns det en, nu har vi flera att välja emellan. Bland annat en vegburgare med haloumiost som huvudingrediens. Jag tror den blir riktigt bra, avslutar Jonas.

Så nu gäller det för alla falubor och besökare att under hösten hålla korpgluggarna öppna, för snart smäller det och rockkänslan rinner ut längs Falugatan.