Under Swedish house mafia´s vingar: Duon Sick Individuals (NL) till Club Etage!

Den 12 januari blir det tryck på dansgolvet hos Club Etage, då celebert besök väntas i form av Holländska DJ-duon Sick Individuals som gjort stor succé på housescenen runtom i världen.
Etage förväntar sig stor publik och rekommenderar folk att vara ute i god tid.

Sick Individuals blev nyligen signade av Swedish House Mafia´s Steve Angelo, på hans skivbolag SIZE records och släpper nytt i vår. Duon har gjort remixjobb åt storheter som bland andra Justin Bieber, Icona Pop, Tiësto, Flo-Rida och Nicky Romero. Nästa helg dyker de alltså upp i Falun.

– Vi på Club Etage är stolta över att få de här stora akterna hit till Falun! Men vi är också ledande inom house och upcomings DJ:s. Titta bara på våra tidigare akter, det är artister av mycket hög klass, som gästat oss genom åren, säger klubbägaren Adam Maclean Mitchell till dethanderifalun.se.

Det är ingen dålig nyöppning som Club Etage bjuder in till den 12 januari, då klubben återigen slår upp dörrarna efter en renovering. Det är en internationell storstatsning i samarbete med House United där de bjuder in den Holländska DJ-duon, som får support av Ahlinder, Matt Birch, TBA.

Adam Maclean Mitchell är stolt över 2013 års lista över bokade artister. Han utlovar redan flera häpnadsväckande bokningar, säger han. Han refererar också till flera större artister som tidigare besökt klubben, exempelvis Rebecca & Fiona, Nause, Maskinen, Adrian Lux och John Dahlbäck.
– Vi har jobbat väldigt hårt med att få igenom dessa bokningar. Detta är artister som spelar över hela världen. Så det är stort att en akt som Sick Individuals kommer till Club Etage och spelar för 450 personer ena kvällen, och andra kvällen för 30 000.

Han menar att det är just detta som de är bra på, att få hit dagens moderna artister till Falun och det är just ett sådant koncept som Club Etage tror på.
– Jag hoppas att det slår väl in hos klubbesökarna! Bokningarna kommer att avslöjas eftersom nu under våren, säger Adam.

Om Sick Individuals:
”Ray & Jim som dom egentligen heter tog examen tillsammans vid Utrecht School i Hilversum där de studerade Musik, komposition och produktion. Denna kreativa grund var början av den nu hyllade duon SICK INDIVIDUALS.”
Foto: http://www.sickindividuals.com 

Heads up! Läs mer om Club Etage under nästa vecka, då dethanderifalun.se träffar Adam Maclean Mitchell för att snacka klubbliv.