Vem är den där redaktörn…?

Rom byggdes inte på en dag, eller hur var det man sade? Men nu är i alla fall grunden lagd och det är jag innerligt glad och exalterad över! Dethanderifalun.se är under ständig uppbyggnad och det är mycket tack vare er där ute som tipsar om grymma evenemang, som jag har något vettigt att fylla sidorna med.

Ända sedan lanseringen för en vecka sedan så får jag beröm för mitt engagemang och sajten, och en del undrar samtidigt vad jag ”jobbar med egentligen”. Så eftersom det verkar råda lite allmän nyfikenhet kring mig så ska jag stilla den och berätta att jag är utbildad reporter, redigerare, copywriter, annonssäljare, reserarcher och är allmänt fotokunnig. En så kallad multijournalist med andra ord sedan åtta år tillbaka, och har åtta arbetsplatser bakom mig.

Lägg där till att jag också är mamma till en 1,5-åring, och är van att ha flera järn i elden. Stresstålig är bara förnamnet, så jag tvivlar inte ett dugg på att dethanderifalun.se inte ska behöva stryka på foten till förmån för något annat. Det finns plats för det mesta i mitt liv och det här är det roligaste jag gjort på länge!

För varje dag som går blir jag mer och mer införstådd i hur mycket kreativitet, framåtanda och vilja som bor under nöjeslivets tak här i Falun! Och allt förtjänar sin plats. Det ska finnas något för alla att göra, yngre som äldre. Det är det jag brinner för och det vill jag att ni ska veta. För sitter man i pyamasbyxor och skriver en artikel innan ens frukosten är uppäten, eller att jag ligger i mörkret och stirrar upp i sovrumstaket på grund av alla idéer som snurrar – så är man engagerad. Eller har jag fel?

Jag tror ärligt talat inte på att man kan satsa eller engagera sig för mycket. Man kan bara lägga tid på fel saker. Men i den här sajten, och dess uppbyggnad, har jag satsat helt rätt! Resan har bara börjat och det kan bara bli bättre. Se mig som en budbärare – det är NI som gör Faluns nöjesliv!

Ser framemot att höra ifrån er! Mycket nöje önskar eder redaktör…

Therésa Hongisto