Vi räknar ner till Sabaton Open Air – Rockstad: Falun! Junkstars vill tävla med er!

Nu är det inte långt kvar och dethanderifalun.se räknar ner tillsammans med er!

Inför Sabaton Open Air kommer dethanderifalun.se har vi under juli och augusti tagit pulsen på alla band som förväntas stå på scen mellan 15-17 augusti. Vilka låtar kommer vi att få höra, har de några festivalminnen och framförallt; vad kan vi förvänta oss? 

I kväll räknar vi gladeligen ner tillsammans med Junkstars som vill utlysa en tävling tillsammans med festivalbesökarna! Vad sägs om en meet and greet under festivalen, en Limited edition Kit med CD, t-shirt och en poster? Svara bara på en enkel fråga i Facebookfältet i slutet av artikeln och du är med och tävlar!

Lätt som en plätt, vi hörs i morgon – Rock on!

Vilken typ av musik spelar ni?
– Gillar du skitiga delen av Rolling Stones, The Ramones och Johnny Cash och om du har barnasinnet kvar kommer du älska JUNKSTARS.
Vad har ni för förväntningar inför att spela på Sabaton Open Air – Rockstad Falun?
– Fullt ös med bra människor från början till slut!
Hur är Junkstars som liveband?
– Rakt fram som ett Boeing 747.
Vad kan festivalpubliken förvänta sig i setlistan?
– Bara hits. Från ”With a twist of lemon” och från nya albumet som kommer 4 September, ”French Hot Dog”. Låt nr 4 på setlisten kommer vi spela singeln som släpps den 9 Augusti – ”First time i heard The Clash”!
Bästa festivalminnet genom tiderna?
– Puntpop festivalen i Belgien var fantastisk, men den 17 Augusti i Falun knäcker vi den magiska känslan!
Vill du tävla? I dag släpper Junkstars sin nya singel First time i heard The Clash (finns även på Spotify) , och för att fira detta vill de genom dethanderifalun.se inbjuda er till att tävla om en Meet and greet under festivalen, exklusivt med bandet. Dessutom får vinnaren ett Limited edition-kit innehållande t-shirt, CD-skiva och en poster. Svara enkelt på frågan nedan i kommentarsfältet och du är med i tävlingen! Vinnaren dras den 13/8.
Vad heter Junkstars kommande album som släpps den 4 september?