Vill du veta mer om banden på Sabaton Open Air? Lär känna dem här – i dag ställer vi Neverlore på scen.

Sabataon Open Air – Rockstad: Falun närmar sig! 

Inför den annalkande festivalen kommer dethanderifalun.se under några dagar att ta pulsen på alla band som förväntas stå på scen mellan 15-17 augusti. Vilka låtar kommer vi att få höra, har de några festivalminnen och framförallt; vad kan vi förvänta oss? 

Neverlore är taggade inför sitt gig på Sabaton Open Air och berättar lite mer om sina förväntningar! Som vanligt är det lika spännande och se vem som dyker upp i morgon, who knows. Rock on!

Vilken typ av musik spelar ni?
– Hmm, svår fråga! Främst skulle vi nog klassa oss som Metal med inslag av prog och nu-Metal, men att kalla oss ren och skär Metal är inte fy och skam.

Vad har ni för förväntningar inför att spela på Sabaton Open Air – Rockstad Falun?
– Rockstad: Falun har alltid och kommer alltid vara en av festivalsommarens höjdpunkter så våra förväntningar att lira på en av Sveriges bästa rock och metalfestivaler är så klart höga. Som dalfolk så är vi väldigt glada att få spela i Falun.

Hur är Neverlore som liveband?
– Vi strävar alltid att ge vårt allt till publiken och tvivlar aldrig när det gäller att gå extra lång för deras skull, speciellt när vi får möjligheten att lira på Mainstage framför världens bästa publik. Så som liveakt så skulle vi bäst beskriva bandet som energifyllt och fräscht. Eller som vår trummis formulerar det, ’’En melodiös frisk fläkt i dagens svettiga metalscen”.

Vad kan festivalpubliken förvänta sig i setlistan?
– Eftersom bandet är i ett konstant skrivande stadie så tar vi med oss en drös nya låtar till festivalen, så bland allt nyskrivet kommer definitivt även vår första singel The Addict dyka upp.

Bästa festivalminnet genom tiderna?
– Vid brist av festivalerfarenhet så kommer främsta festivalminne säkerligen vara det som komma skall den 17:e augusti på Sabaton Open Air – Rockstad: Falun. Att få möjligheten att se så många fantastiska band och inte minst Sabaton ger mig inga tvivel att dessa tre dagar ger minnen för livet.